Изработване на уеб сайт цена , изработка на уеб сайт , изработка на уеб сайт София , изработване на уеб сайт София , izrabotka na websait , уеб сайт цена , евтин сайт , цена на уеб сайт , Изработка на Динамичен сайт , промоция за сайт , сайт на изгодна цена , Уеб сайт пакети , уникален дизайн , уникален уеб сайт

Изработка на сайт – пакет Мини

Изработка на сайт – пакет Мини

120 Безплатни теми за WordPress

Предоставяме Ви възможността за изработка на нискобюджетен сайт с предоставена безплатна тема за WordPress , която можете да изберете по-долу.

В този вариант е предвидено изграждане на платформа за динамичен уеб сайт с админ система / WordPress /, подходяща както за лични сайтове, така и за уеб сайтове за малки фирми.

Такъв безплатен сайт може да получите при закупуване на хостинг план при нас.

В пакета е включен хостинг-план „Бизнес Старт D“.

Таксата за хостинг , инсталация на WordPress – платформа и темплейта е 132лв. за първата година и според обявените цени на хостинг-плана за всяка следваща година.

В цената за изработване на сайт пакет Мини са включени следните параметри:

  • настройка на база-данни и подготовка за инсталация на сайта
  • инсталация и настройки на WordPress – платформа за създаване на сайт – пакет Мини
  • инсталация и основни настройки на темплейт за сайта , с посочен линк за изтегляне в заявката на Клиента

Пакета включва подготовка за инсталация и инсталация на платформата и избрания от Вас темплейт на наетия от Вас хостинг.

При нужда от разширяване на параметрите / инсталация на модули ( плъгини ) или други , обявени Услуги / , е нужно предварително да се уточнят подробностите във Вашата Заявка за изработка на сайт , за да се калкулират във Вашата оферта за изработване на сайт.

120 Безплатни теми за WordPress* :

Отвори в нов прозорец

* Темите касаят трети страни. izrabotka-na-sait.com не носи отговорност, ако има промени, направени от въпросните трети страни и не са отразени своевременно на страницата ни.