Изработка на сайт

Изработка на сайт

домейн и уеб хостинг
Изработка по индивидуален дизай
Адаптация за мобилни устройства
izrabotka-na-sait
Функционалност на сайт
поддръжка на вашия сайт
GDPR съвместимост

Защо ми е нужен сайт ?

Изработка на сайт

Ние изграждаме дигитално преживяване, на което потребителите да се наслаждават. Визуалният дизайн на сайта е ключов елемент от неговия успех. Основната ни цел при изработка на сайт е да ангажираме посетителите и да ги обвържем емоционално с Вашите марка, мисия и ценности.

КАК САЙТЪТ ВИ ПЕЧЕЛИ ЗА ВАС

Сайта е една визитка за хората, които търсят вашият бизнес в интернет,  която ние ще направим, за да ви представим в най-добрата странна, за да можете да привлечете нови клиенти чрез него.

КАК ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА?

Дизайнът на един сайт трябва да бъде 

Когато влезне клиента в сайта, трябва да може бързо и лесно да се ориентира в него, за да не се чуди за какво е този сайт и с няколко клика да е там където трябва . Когато изработваме сайт за бизнеса се стараем да е лесен за разбиране.  Да са оразмерени всички изображения правилно, както и да има интерактивна начална страница, също сайта трябва да има стил който да го отличава от другите.

Защо да изберете нас ?

Нашите уебсайтове включват:

АДАПТИВЕН ДИЗАЙН

Уебсайтовете са удобни за всички устройства – мобилни и таблети.

ЛЕСНО ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

Персонализирана CMS, така че да можете да правите малки промени в уебсайта си, ако желаете.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ОПИТ

Дизайн и навигация, създадени с мисъл за вас, потребителя.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗ ХОСТИНГ

Оптимизиран за надеждност и скорост!

СИГУРНОСТ

Цялостно актуализиране на уебсайта и слоеве за сигурност, за да предотвратите на намеса от чужди лица.

ОПТИМИЗАЦИЯ ЗА ТЪРСАЧКИ

Оптимизирани сайтове, така че потребителите да могат да намират вашия бизнес в Google по-бързо.

INS може да помогне

Ние можем да изработим сайт който да работи за вас.

Растеж на приходите

Повишената видимост води до повече клиенти, което води до експоненциален ръст на продажбите. Изработката на сайт ще ви помогне в развитието на вашият бизнес.

Шанс за мащабиране

Бизнес уебсайтът ще бъде идеалната възможност да развиете компанията си, тъй като ще имате по-добри приходи, клиентска база и признание.

Подобрена достоверност

Нашата услуга за проектиране на бизнес уебсайт ще направи вашия бизнес надеждно име.

Нашият успешен процес за изработка на сайт

_____________________

INS ще помогне за изграждането на ефективен сайт

Етап 1

Откриване и потапяне

„Разбирането на вашия пазар, вашата целева аудитория и вашите бизнес цели осигуряват основата на нашите успешни проекти за изработка на сайт.“

Етап 2

Проучване на потребителския опит

„Задълбоченият анализ на развитието на личността и изживяването на потребителя ще създаде мисловния процес зад това как проектираме вашия сайт.“

Етап 3

Стратегия за съдържание

„Имайки предвид насоките на марката, тона и стила – ние създаваме ясно съдържание заедно с мощни графики, за да говорим директно с вашата аудитория.“

Етап 4

Дизайн и потребителско изживяване

„Нашите творчески умове(от изработка на сайт) започват да работят, за да гарантират, че вашият продукт/услуга наистина се отличава от конкурентите със силна призив за действие и ангажиращо оформление.“

Етап 5

Развитие и интеграция

„Ние интегрираме и тестваме различни функции, за изработка на сайт включително електронна търговия, формуляри за резервации и много други, така че дизайнът на вашия уебсайт да е на върха !“

Етап 6

Анализ и оптимизация

„Ние прилагаме функции за анализ и проследяване, за да информираме нашата маркетингова стратегия и да гарантираме, че можем непрекъснато да наблюдаваме ефективността на вашите уебсайтове!“

често задавани въпроси

Често задавани въпроси за изработка на сайт

Тук, в Изработка на сайт, ние използваме набор от доказани стратегии, за да изведем бизнеса ви на следващото ниво. Като разбираме всичко, което трябва да знаете за вашия бизнес, анализираме нуждите на вашата аудитория и експертно интегрираме и оптимизираме уебсайта Ви, ние обогатяваме вашето потребителско изживяване до удивителна степен.

В днешния цифрово фокусиран свят е жизненоважно вашият бизнес да има уебсайт, ако искате да останете конкурентоспособни. Уебсайтът ви позволява да покажете вашите продукти и услуги, прави външния ви вид професионален и надежден и ви дава възможност да се свържете с вашата аудитория. Можете също така да привлечете нови клиенти чрез Google и други търсачки и да насърчите клиентите да се свържат с вас.

Като цяло, нашите проекти за изработка на сайт  отнемат до 4 седмици, след като се сключи договор, защото времето се изразходва за планиране, проектиране, тестване и стартиране на вашия сайт.

Въпреки това, в зависимост от вашите изисквания, времето за изпълнение може да варира. Резервирайте вашата консултация за уеб дизайн с нас, за да обсъдим допълнително крайните срокове, които имате.

Ако искате уебсайт, ще ви трябва уеб хостинг. Вашият уебсайт ще бъде хостван на сървър, обикновено предоставен от компанията, която поддържа сайта вместо вас.

SEO, оптимизацията за търсачки, е жизненоважна за всеки бизнес, който работи онлайн и за максимални резултати трябва да бъде вградена в процеса на изработка на сайт, вместо да се добавя по-късно. Уеб дизайнът и SEO трябва да работят заедно безпроблемно.

Ключовите елементи на SEO в уеб дизайна са удобство за мобилни устройства, лесен за четене дизайн, скорост на уебсайта, карти на сайтове и доверие на потребителите

изработка на сайт