Изработване на уеб сайт цена , изработка на уеб сайт , изработка на уеб сайт София , изработване на уеб сайт София , izrabotka na websait , уеб сайт цена , евтин сайт , цена на уеб сайт , Изработка на Динамичен сайт , промоция за сайт , сайт на изгодна цена , Уеб сайт пакети , уникален дизайн , уникален уеб сайт

Стъпки при изработка на сайт

Добре дошли на нашия сайт!

Поръчайте своя качествен сайт на уникално ниски цени при нас !

На тези страници ще имате възможността да направите един много важен избор:

дали да направите успешна реклама на бизнеса си, представяйки го пред цял свят и да го развиете с
невероятно бързи темпове или не. Не забравяйте, че в съвременния свят, сайта е денонощно работещ Ваш офис.

Стъпки при изработката на сайта

Всичко започва с въпроси, които витаят в нашето съзнание. Ето как образно бихме минали по пътя от идеята до крайният продукт – уникален, Ваш, собствен уеб-сайт.
Въпроси – Стъпки при изработката на уеб-сайт | web site | :

Въпрос N 1: Защо имам нужда от уеб-сайт?

Стъпка N 1: Всичко започва с идеята, с осъзнаването на нуждата от интернет представяне – създаването на собствен уеб-сайт. Това е едно латентно състояние в ума, когато разбираме че е сега е момента да направим крачка напред, да разширим бизнеса, да открием нови партньори, да покажем пред света какво творим.

Въпрос N 2: Какво трябва да има в моя уеб-сайт?

Стъпка N 2: Това само по себе си е може би фундаменталната част от целия процес. Тук трябва да решите какво искате да покажете на хората, чрез Вашият сайт. Следвайте максимата „Съдържанието е краля” – това означава, че ако информацията предложена от вас е интересна, то шансът да се отличите от милионите други уеб-сайтове е голяма.

Въпрос N 3: Към кои потребители ще насоча моят уеб-сайт?

Стъпка N 3: Тук на помощ идват науката Интернет Маркетинг. Всеки от нас ползва практическото му приложение, но ако сте решили Вашият уеб-сайт, наистина да се превърне в печеливш, то по-добре се консултирайте със специалисти от този бранш.

Въпрос N 4: Как трябва да достигна до желаните потребители?

Стъпка N 4: Отговорът на този въпрос, не е еднозначен. Повечето специалисти са на мнение, че рекламата е абсолютно задължителна, особено в началото. Целта е Вашият уеб-сайт да изпъкне пред останалите, за да бъде забелязан, а и посетен от възможно повече потенциални клиенти. За целта се използват различни Рекламни канали и PR кампании.

Въпрос N 5: Коя уеб компания да избера за създаване на моят сайт?

Стъпка N 5: В интернет пространството ще попаднете на много предложения от „специалисти” в този бранш. Някой от тях наистина са такива, други – откровени аматьори. Трети биха Ви свалили „небето, звездите и още нещо…” Тук можете да прочетете нашите съвети при избор на уеб компания.

Въпрос N 6: Какъв бюджет имам (колко мога да отделя за моя уеб-сайт)?

Стъпка N 6: Този въпрос зависи изцяло от Вас. Тук можете да прочете повече за ценообразуването и ориентировъчните цени за изработка на уеб-сайт. Мислете за Вашият уеб-сайт като на инвестиция в бъдещето. Качествената Изработка, Добрата Подръжка, Правилната СЕО Оптимизация и Промотиране на един уеб-сайт е най-изгодната и същевременно достъпна инвестиция.

Въпрос N 7: Какво име (домейн) да избера за моя уеб-сайт?

Стъпка N 7: Домейн (името) на уеб-сайта има ключово значение за успешният му живот в уеб пространството. То трябва да отговаря на няколко условия. Целта е да изберете такова име, което да се настани трайно в съзнанието на потребителите.

Въпрос N 8: Какво означава хостинг и коя хост компания да използвам?

Стъпка N 8: Хостинг е наемане на сървърно пространство, където ще бъде разположен Вашият сайт. Препоръчително е домейна и хост пакета да се вземат от една и съща компания. Важно е да отбележим, че размера на хостинг пространството трябва да бъде съобразено с обема информация, която ще има във Вашият сайт (снимки, текст, графики, флаш…).

Въпрос N 9: Избор на дизайн (цветово и графично оформление)

Стъпка N 9: Изборът на уеб дизайн е важен етап при изработката. Това е така, защото от качествения дизайн зависи отношението на потребителите към Вас и към Вашият сайт. Това е цветната Ви Визитна картичка, това е което потребители възприемат.

Въпрос N 10: Кои са основните и кои второстепенни теми (секции).

Стъпка N 10: Става дума за подредбата на менюто, бутоните и подбутоните (секциите) в сайта. Тук основно правило е степента на важност на различните теми. в завършен вид подредбата на сайта наподобявя „дървовидна структура”.

Въпрос N 11: Как се напълва с информация одобреният уеб-сайт?

Стъпка N 11: Пълненето с информация става след като сайта е структуриран и качен в интернет пространството. Информацията се подготвя от клиента, съобразно структурата ( по теми) и се подава на администратора, който използва контролен панел за тази цел.

Въпрос N 12: Кой администрира (поддържа) уеб-сайта?

Стъпка N 12: Администриране на уеб-сайта се извършва от уеб компанията. То включва редица дейности по функционирането на уеб-сайта. Това е скритата, но огромна част от изработката и функционирането на проекта.

Въпрос N 13: Как се проверява дали всичко работи по уеб-сайта (тестване)?

Стъпка N 13: Тестване е една от последните стъпки по завършването на уеб-сайта. Изразява се в проверка на всички връзки (линкове), както и на визуализацията в различните браузъри.

Въпрос N 14: Как се промотира (разгласява) вече готовият уеб-сайт?

Стъпка N 14: Промотирането е част от Интернет Маркетинга. Когато сайтът е напълно завършен той трябва да бъде представен пред съответната аудитория. Методите за това са различни, като те зависят до висока степен от разполагаемия бюджет на Вашата организация.

Въпрос N 15: Какво е СЕО (SEO – search engine optimizations)?

Стъпка N 15: СЕО Оптимизиране е може би ключовият момент в успешното позициониране на Вашият уеб-сайт. Крайният ефект се състои в това при търсене по дадени ключови думи в Google (най-известната търсачка), Вашият сайт да се появява на в първите 30 резултата от търсенето. Колкото по напред се листва, толкова шанса да бъде посетен се увеличава. Това е последната, но според мнозина най-важна стъпка при създаването на съвършен уеб-сайт.

Умелото съчетаване на описаните по-горе компоненти може да Ви осигури отлично представяне в уеб пространството, а това само по себе си е гаранция за успех.