Изработване на уеб сайт цена , изработка на уеб сайт , изработка на уеб сайт София , изработване на уеб сайт София , izrabotka na websait , уеб сайт цена , евтин сайт , цена на уеб сайт , Изработка на Динамичен сайт , промоция за сайт , сайт на изгодна цена , Уеб сайт пакети , уникален дизайн , уникален уеб сайт

Тестване на сайт

Добре дошли на нашия сайт!
Поръчайте своя качествен сайт на уникално ниски цени при нас !
На тези страници ще имате възможността да направите един много важен избор:
дали да направите успешна реклама на бизнеса си, представяйки го пред цял свят и да го развиете с невероятно бързи темпове или не. Не забравяйте, че в съвременния свят, сайта е денонощно работещ Ваш офис.

Тестване на сайта

След като всичко по Вашия уеб-сайт е нагласено – има убийствен уеб-дизайн, запомнящ се домейн, уреден е хостинг плана, направена е перфектна дървовидна структура, спазено е изискването „Преимуществата на съдържанието”, подбрани са подходящи ключови думи, SЕО ( оптимизация и промотиране ), набелязани са Рекламни и PR кампании, уточнено е с Вашата уеб-компания условията за поддръжка и администриране на уеб-сайта – с две думи приключил е целият процес по изработка на уеб-сайта, предстои завършващият етап – тестване на уеб-сайта.

Има една стара поговорка, която гласи – „Проверката е висша форма на доверие”, а тестването е именно това – проверка на цялостното поведение на сайта в работни условия.
Трябва да се тестват всички линкове и връзки, да се прегледа сайта през различните популярни браузъри в актуалните им версии – Opera, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome. Понякога се получава известно разминаване при визуализирането, ето защо това също е важна стъпка. Също така от съществено значение е при уточняването на дизайна на сайта Ви да сте се спрели на „краен“ вариант, за да не се налага на програмистите да правят съответните настройки няколко пъти. Това би била излишна загуба на време и средства, при положение, че идеята за сайта е развита. От известно време премахнахме безплатните корекции на първоначалния, подаден като заявка вариант. Това се наложи поради злоупотреби, а взаимното уважение е главен фактор за успех – ние уважаваме проекта ви, уважавайте и вие труда ни, като подадете абсолютно всички материали за финализирането на поръчката Ви ( текст, изображения, лого, видео и т.н ) при поръчката на услугата и изразите ясно и конкретно всички свои изисквания за дизайн, функционалност и т.н.
Всяка корекция на първоначално подадените при поръчката изисквания за дизайн и функционалност се таксува от 10 до 35 % от стойността на проекта по наша преценка, тъй като в повечето случаи такива корекции в последствие на изработването на проекта ( или част от него ), различни от първоначално поставените изисквания към него, водят до създаването му почти наново, което е труд извън сумата, уговорена с Клиентите ни при поръчката.

Трябва да се тества и админската част ( ако има такава ) – контролен панел, достъп и регистрация на потребители, пароли и т.н.
Ако има нефункциониращи елементи или цели модули, те трябва да бъдат коригирани.
Като резултат предаваме на клиента един изцяло завършен и работещ уеб-сайт с пожелания за Успех в Интернет!


* Публикуваните на тази страница разяснения и условия са неразривна част от правилата за поръчка и изработка на уебсайт.
** Запазваме си правото изработването на изискани допълнителни корекции да се извърши след заплащане на определената цена за извършването им от страна на клиента.