Изработване на уеб сайт цена , изработка на уеб сайт , изработка на уеб сайт София , изработване на уеб сайт София , izrabotka na websait , уеб сайт цена , евтин сайт , цена на уеб сайт , Изработка на Динамичен сайт , промоция за сайт , сайт на изгодна цена , Уеб сайт пакети , уникален дизайн , уникален уеб сайт

Домейни и хостинг

Домейни, хостинг и уебсайт-пакети :

Услуга Цена Особености
Хостинг план Виж характеристики цената за наем на домейна е за срок от 1 година
Регистрация на домейн от типа: .com, .net, .org, .biz, .eu, .info  
 
При положение, че Вие си осигурите домейна, и се ползва наш хостинг
Включен в пакетите Домейн .EU включен в цената на уебсайт пакета до изчерпване на количествата или крайната дата на промоцията
( направете запитване за свободни наличности )
В сила до 25.11.2012 г. или до изчерпване на количествата
След тази дата или при желание на друг тип се поръчва допълнително.
Цена за подновяване на домейн .EU – 15.75 лв./година;
Количествата са ограничени, направете запитване за свободни наличности.
Регистрация на домейн от типа: .com, .net, .org, .biz, .eu, .info

6.00 лв.

6.00 лв.
+ цената на домейна

При положение, че уебсайта е на предлаган от нас хостинг, цената за наем на домейна е за срок от 1 година
Регистрация на домейн от типа: .com, .net, .org, .biz, .eu, .info

18.00 лв.

18,00 лв.
+ цената на домейна

При положение, че уебсайта не е на предлаган от нас хостинг, цената за наем на домейна е за срок от 1 година
Осигуряване / намиране на свободен / и регистриране на ‘Хубав’ домейн от типа: .com, .net, .org, .biz, .eu, .info

36.00 лв.

36.00 лв.
+ цената на домейна

цената за наем на домейна е за срок от 1 година

Хостинг – планове:

* Хостинг – плановете, предлагани от нас са с период за наемане минимум една година;
Драги потребители, предвидили сме Хостинг планове Мини с много опции, а съответно най-ниска цена, за да подпомогнем вашия старт в Интернет – пространството.
Ако по някаква причина те не покриват критериите на възможности, които искате да предлага Хостинг-плана Ви, можете да се ориентирате към другите ни предложения; При необходимост от надграждане (увеличаване на параметри на вече нает хостинг), същото е със срок до изтичането на първоначално наетия хостинг-план, като разликата се доплаща. При желание след изтичането на срока е възможно да се наеме по други избрани от Вас и от предлаганите параметри, за срок според обявените;
Ако желаете да удължите срока на услугата, трябва да се свържете с нас и да предприемете действия по удължаване на периода на наемането и, не по-късно от два работни дни преди изтичането и. След изтичане на крайния срок – архив от файловете и базите-данни не се пази.
С Хостинг плановете, предлагани при нас сме предвидили също така и БЕЗПЛАТНО, еднократно инсталиране и настройка на изработени от нашата фирма уебсайтове.
Хостинг планове и Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ
1. Настоящите общи условия уреждат условията за предоставянето на домейн и хостинг услуги от и чрез ДОСТАВЧИКЪТ, и използването на тези услуги от ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.
1.1. Използването на услугите на и чрез ДОСТАВЧИКЪТ е равносилно на съгласие с настоящите условия. При заявяване на услуга, обявена на нашия уеб сайт, потребителите се съгласяват с настоящите (и не само) условия.

2. ДОСТАВЧИКЪТ не предоставя никаква информация за клиентите си на трети лица (освен публичната Whois информация за домейните). Единствено изключение е ако бъде поискана от официалните органи съд и прокуратура. Потребителят се съгласява ДОСТАВЧИКЪТ да използва предоставените лични данни с цел доставка и поддръжка на предлаганите услуги.

3. Ако потребителят е забравил логин FTP-информацията за акаунта си, тя ще бъде изпращана само на мейл адреса, който е зададен в контролния панел. Потребителя е длъжен да направи необходимото, за да има достъп до този мейл адрес.

4. Регистрация на домейн и хостинг приключва след изтичане на предплатения срок. Подаването на заявка от нашия сайт не запазва домейна и е възможно, през времето от подаване на заявка до получаване на таксата в ДОСТАВЧИКЪТ, трето лице да регистрира домейна. След изтичане срока на домейна, в зависимост от неговия вид, той може да се пази известно време за досегашния собственик, но някой домейни се губят веднага. ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност за регистрацията на домейни, които са били регистрирани от трети лица преди да се получи плащането при нас, както и за платени след изтичането им домейни. При всяко положение обаче, на нерегистриран поради горните причини домейн, заплатената такса може да се ползва за други услуги или ще бъде върната обратно.

5. Собствениците на домейни имат задължението да поддържат вярна Whois информация за всеки домейн. Това е изискване на международната организация ICANN и неспазването му може да доведе до спиране на домейн от тяхна страна.

6. Такси, платени за регистрация на домейн или SSL сертификат не подлежат на връщане.
6.1. При прекратяване на хостинг преди изтичане на заплатения период, ДОСТАВЧИКЪТ може по своя преценка да възстанови на потребителя сумата за неизползваното време, ако потребителя основателно е недоволен от предоставяната му хостинг услуга.
6.2. Таксата за хостинг може да бъде възстановена в пълен размер, ако потребителят заяви желание да се откаже от хостинг услугата в рамките на 14 дни след заплащането.
6.3. Не подлежат на възстановяване суми по т. 6.2, платени за услуги, които се извършват еднократно от страна на ДОСТАВЧИКЪТ и вече са били извършени.

7. Потребителите са длъжни да пазят паролите свързани с акаунта си, домейните си и уеб сайтовете си на сигурно място. Потребителите са длъжни да се грижат сами за защитата на сайтовете си от хакерски атаки използващи слабости в сайтовете.
7.1. ДОСТАВЧИКЪТ полага усилия за защита на сайтовете на своите потребители и ги съветва, без това да е задължение за ДОСТАВЧИКЪТ.
7.2. ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност за каквито и да е щети и загуба на данни в следствие на хакерски атаки.

8. Потребителите не могат да ползват услугите на ДОСТАВЧИКЪТ за следните дейности:
– спам (Има ограничение за броя на изпратените мейли – 100 на час.).
– хостинг на файлове, които са в нарушение на авторски права като нелегален софтуер, филми, изображения и др.
– хостинг на торент софтуер и порнографски сайтове.
– създаване на линукс процеси на хостинг сървърите (примерно IRC ботове).
– proxy сайтове.
– хостинг на сайтове свързани с нелегални и неморални дейности, нарушаващи интелектуалната собственост, съдържащи подвеждаща информация.
8.1. Не се разрешава хостване на сайтове използвани за разпространение на вируси и хакерски атаки, сайтове с обидно и дискриминиращо съдържание.
8.2. ДОСТАВЧИКЪТ си запазва правото еднолично да прецени дали даден сайт е в нарушение на изброените дейности по т.8 и т.8.1 и може незабавно да прекрати предлаганата услуга без да обезщетява по никакъв начин Потребителя и без да възстановява такси за неизползваното предплатено време.

9. Споделената хостинг услуга предполага използването на ресурсите на един сървър от определен брой потребители. За да се избегне консумацията на прекалено много ресурси от един потребител за сметка на останалите, ДОСТАВЧИКЪТ въвежда следните ограничения:
9.1. Общото използвано процесорно време, в рамките на едно денонощие не трябва да надхвърля 2% от общия процесорен ресурс. Общото процесорно натоварване е сума от cpu-потреблението на php, mysql, cgi, cron и други процеси изпълнявани от всеки акаунт.
9.2. Общият брой изпълняващи се едновременно на сървъра потребителски процеси не трябва да надхвърля 20, а едновременните конекции към mysql не могат да бъдат повече от 10.
9.3. Максималната големина на базите данни не може да надхвърля 1000 MB.
9.4. Повтарящи се cron задачи не може да се изпълняват по-често от веднъж на всеки 5 минути.
9.5. Дисково пространство е резервираното място за съхранение на Вашия уебсайт и всички елементи, свързани с него (текстове, картинки, бази данни и т.н.). Всеки хостинг – план включва предплатено използване на дисково пространство в мегабайти (megabytes). Тази квота е разпределена между всички сайтове на един хостинг акаунт.
При доближаване до лимита за дисково пространство, ще получите перупреждаващ и-мейл, при достигане на 100% – няма да имате възможност да добавяте нови елементи. В такъв случай можете да преминете към по-голям лимит (следващ хостинг план) – да доплатите за дисково пространство. В случай, че хостинг-акаунт превиши квотата за дисково пространство, то се отпуска гратисен период от 5 календарни дни, който започва да тече след уведомление на ПОТРЕБИТЕЛЯ, в който ПОТРЕБИТЕЛЯ е длъжен да приведе наетия от него хостинг-акаунт в параметрите на наетия хостинг-план или премине към ъпгрейд (надграждане) на хостинг-плана.
Хостинг-акаунтът няма да работи нормално, ако достигне квотата си за дисково пространство. Например, някои скриптове (PHP/Perl/Python) изискват дисково пространство за записване на временни файлове. Също така, при достигане на квотата за акаунта, в пощенските кутии не е възможно да получават поща.
След изтичане на 5-дневния гратисен период, в който потребителя е длъжен да приведе наетия от него хостинг-акаунт в параметрите на наетия хостинг-план, и при положение, че това не е направено, е възможно хостинг-акаунта да бъде временно спрян по преценка на ДОСТАВЧИКА до началото на следващия месец, ъпгрейд и/или до привеждане на хостинг-акаунта в параметрите на наетата услуга.
Допълнително дисково пространство е възможно като ъпгрейд (надграждане).
Същото може да се заяви чрез формата за заявка.

10. Потребителите са длъжни да предоставят вярна и коректна информация при създаването и поддръжката на акаунта си в ДОСТАВЧИКЪТ, както и във всяка комуникация с ДОСТАВЧИКЪТ касаеща предоставяните услуги.
10.1. Всичката информация на Потребителите, свързана с ползваните услуги може да бъде преглеждана и записвана от ДОСТАВЧИКЪТ и предоставяна при необходимост на полиция, прокуратура, следствие и съд.

11. ДОСТАВЧИКЪТ гарантира, че хостинг сървърите ще бъдат работещи и видими в интернет през 99.9% от времето в рамките на всеки месец. При неспазване на тази гаранция, ДОСТАВЧИКЪТ обезщетява Потребителя за съответния месец със размера на една месечна такса за ползваната хостинг услуга. В случай на неспазване на гаранцията, потребителите могат също да прекратят едностранно договора за съответната услуга и да получат обратно таксата за оставащото неизползвано предплатено време.

12. Договорът за предоставяне на която и да е услуга се прекратява автоматично:
– с изтичане на срока на договора, съгласно избрания от Потребителя период на абонаментен план;
– при обективна невъзможност на някоя от страните по договора да изпълнява задълженията си;
– при обявяване в несъстоятелност или прекратяване и обявяване в ликвидация на една от страните по договора;
– при изземване или запечатване на оборудването на ДОСТАВЧИКЪТ от държавни органи.

13. ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност в случай на невъзможност да предоставя договорените услуги поради непреодолима сила, проблеми в техническия център където е резположено оборудването, проблеми с интернет, технически или други случайни събития и обективни причини, включително и разпореждания на компетентните държавни органи.

14. ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност за вреди или пропуснати ползи, причинени на Потребителя в процеса на използване или незиползване на договорените услуги.

15. ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност за вреди, които Потребителят е причинил на трети лица.

16. ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност за вреди настъпили в следствие на фалшива легитимация на трето лице, за което служителите на ДОСТАВЧИКЪТ не са забелязали очевидни причини, че става дума за измама, включително и в случаите на неправомерно прехвърляне на други лица на правата, предоставени на Потребителя съгласно договора.

17. ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност за вреди причинени в следствие на преодоляване на мерките за сигурност на техническото оборудване, чрез което се предоставят услугите.

18. ДОСТАВЧИКЪТ прави всичко възможно да поддържа архиви на всички данни на Потребителите. При заявена поддръжка, всяка нощ се прави архив на хостинг акаунта на отделен сървър, като на следващата нощ върху стария архив се презаписва новият актуален архив. Прави се отделно и архив на базите данни до 7 дни назад. Ако възникне проблем със файловете в хостинг акаунта, и потребителят не реагира в рамките на същия ден, новият архив вече ще съдържа проблемните файлове. За mysql базите данни, потребителя има 7 дни да реагира. Архивите, които ДОСТАВЧИКЪТ прави са предвидени да се използват в случай на глобален софтуерен или хардуерен проблем на сървъра и ще се използват за възстановяване в този случай. ДОСТАВЧИКЪТ полага всички усилия да поддържа ежедневно процеса на архивирането, но поради зависимостта на този процес от софтуер (linux, cpanel, и т.н.) и инфраструктура (едновременен срив на основния и архивния сървър, проблем с връзката в техническия център и др.), човешка грешка и други възможни причини, ДОСТАВЧИКЪТ не поема отговорност за каквато и да била загуба на данни на потребителя. Потребителя е длъжен периодично да запазва при себе си копие на файловете и базите данни.
Поради големия обем на файловете, на същите се прави само един бекъп всяка нощ или през една нощ. Тези бекъпи се пазят на отделен сървър и са за вътрешно ползване, в случай на авария. Препоръчително е клиентите да си поддържат собствено копие на файловете, тъй като, ако клиента примерно изтрие важни файлове по грешка, на следващата нощ ще се изтрият и от бекъпа защото той е огледално копие на акаунта.

19. ДОСТАВЧИКЪТ има правото едностранно, със или без предупреждение, да прекрати предоставяна услуга, ако прецени, че Потребителят изпозва нелегално, некоректно, неморално услугата, надвишава ограниченията за използване на ресурси при споделен хостинг, нарушава настоящите общи условия, или по-какъвто и да е начин накърнява интересите на ДОСТАВЧИКЪТ или тези на останалите Потребители.