Изработване на уеб сайт цена , изработка на уеб сайт , изработка на уеб сайт София , изработване на уеб сайт София , izrabotka na websait , уеб сайт цена , евтин сайт , цена на уеб сайт , Изработка на Динамичен сайт , промоция за сайт , сайт на изгодна цена , Уеб сайт пакети , уникален дизайн , уникален уеб сайт

Експресен СЕО одит на уеб сайт

SEO е абревиатурата на Search Engine Optimization , което в превод на български означава оптимизация за търсачки, или по-точно оптимизация за търсещи машини е понятие, което касае един успешен уеб сайт и е част от него . SEO има за цел максимално по-добро позициониране на уеб сайт в резултатите при търсене. Оптимизацията е част от Интернет маркетинга и е неразделна част от процеса на развитие на един успешен уеб сайт. Ето защо в повечето развити и развиващи се компании е закон от 3 до 10 процента от печалбата (а и повече) да се инвестира в маркетинг.
Често задаван въпрос е буквално “ Искам сайта ми да е на първо място в Гугъл . Колко ще ми струва SEO ? „. От всяка сериозна фирма, която се занимава със SEO биха ви отговорили че за същото е необходим процес, а процеса не касае точно определена оферта.
Защо?
Отговора е елементарен. Просто има милиони уеб сайтове, като целта на всеки е да е позициониран по-добре при търсене по дадена ключова дума. Собствениците на такива уеб сайтове се обръщат към фирми, които извършваме SEO и в резултат на това се получава динамичен процес на SEO – всяка една от тези фирми се бори за първо място в търсачките.
Мисля че това дава конкретен отговор на темата (и въпроса) защо SEO е скъп процес.
Ниско бюджетна SEO – това е вариант, макар и предназначен само за стартирането на един уеб сайт, но разбира се предвидили сме разнообразие „за всеки вкус и джоб“ .
Имайте предвид, че един мъдър търговец знае – рекламата е неизменен фактор в дейността му, а както казах конкуренцията е постоянна и касае много труд това един сайт да заема челни позиции .

Разбира се тук изключвам такива, които биха предложили на клиентите си бързи резултати и съответно за тях използват непозволени и общо-взето недостойни техники, при които за извънредно кратък период сайта ви може да достигне дори първа позиция, но впоследствие рано или късно би отишъл в забвение поради постоянното обновяване на критериите на търсачките и съответно бан на такива сайтове и техники от некоректни фирми или хора. За съжаление в България такива не са рядкост.

Но нека се върнем на темата за коректна и добра оптимизация на уеб сайт.

Сайтовете, които се показват в по-напред в резултатите от търсене в търсачките, се радват на по-голям брой посетители и евентуални клиенти.

Анализ на сайт (SEO одит) е услуга, насочена както името и говори към изследване на уеб сайта за текущото му състояние и анализ на конкурентните сайтове по различни критерии.
Целта на SEO одит -а е предлагане на корекции в уеб сайта след анализиране на уеб пространството
чрез ефективни методи за оптимизация и позициониране .

Изработка на сайт SEO България

Изработка на сайт SEO България

В процеса на работа се изследват :

 • текущо позициониране на уеб сайта в до две основни търсачки ;
 • качество и количество на входящите връзки към сайта ;
 • индексиране и посещения от машините за търсене ;
 • текущо положение по до 10 ключови думи за бранша и препоръки за предпочитаните ключови думи и фрази ;
 • водещи конкурентни уеб сайтове ;
 • характеристики и позиции на водещи конкурентни уеб сайтове на конкурентни фирми по изследваните ключови думи и фрази ;
 • статистика и анализ на посещаемостта в рамките на периода на СЕО одит ;
 • анализ на текущата ефективност на методите на оптимизация и позициониране ;
 • изработване препоръки и на стратегия за оптимизация на уеб сайта и неговото позициониране във водещи търсачки
 • В резултат на извършената работа по услугата SEO одит се изготвя подробен писмен отчет

Експресен СЕО одит, SEO анализ на уеб сайт за откриване и разрешаване на проблеми:

 • Експресен СЕО одит на уеб сайт дистанционно, по телефон или онлайн (скайп) – цена 199 лева, включени до 3 часа
 • Експресен СЕО одит на уеб сайт на живо, до всяка точка на България – цена 549 лева, включени до 5 часа и разходи
 • СЕО одит на уеб сайт писмен, файл (неприсъствено) – цена 799 лева