Изработване на уеб сайт цена , изработка на уеб сайт , изработка на уеб сайт София , изработване на уеб сайт София , izrabotka na websait , уеб сайт цена , евтин сайт , цена на уеб сайт , Изработка на Динамичен сайт , промоция за сайт , сайт на изгодна цена , Уеб сайт пакети , уникален дизайн , уникален уеб сайт

Link Building

Изграждане на връзки към Вашия уеб сайт на едни от най-добрите за качествен Link Building цени

Link Building Включва :
• Цялостно проучване на връзките при търсене и изготвяне на дългосрочна стратегия за входящи линкове
• Осигуряване (пряк обмен) на обратни връзки от тематични уеб сайтове
• Ръчна регистрация в качествени директории, тематични портали и каталози
• Създаване на дългосрочни пасивни линк билдинг практики
• Създаване и публикуване на статии в качествени директории и създаване на висококачествени линкове ( до 10 статии / мес. )
• Създаване и публикуване на прессъобщения в новинарски сайтове или вестници, или други ( до 5 прессъобщения / мес. )
• Създаване на връзки от социални мрежи
• Създаване и поддържане на тематичен блог ( до 5 / мес. )
• Коментари в тематични и такива с висок рейтинг форуми и блогове
• Създаване на обратни връзки чрез разпространение на видео, карти и друго съдържание за вграждане
• и други

Цени от 399 лева на месец

Препоръчителен период : минимум 3 месеца

Основната цел на модерните търсачки като Google Search , Bing на Microsoft , Ask , Yahoo! Search , Yandex Search , DuckDuckGo , AOL Search , китайската Baidu и др. е да бъдат максимално полезни на хората и в качеството си на такива те работят на социален принцип, базирайки резултатите си от хората за хората. Чрез периодично променящи се алгоритми търсачките обновяват своите критерии и предлагат статистика от резултати на това, как обществото ви приема, какво говори за вас, колко често е посещаван, как хората оценяват Вашия уеб сайт.

Целта на Onpage / onsite оптимизацията е уеб сайта да се представи в най-добър аспект, докато процеса по изграждане на връзки Link Building представлява обратната връзка, отзивите от останалите в Интернет към Вашия уеб сайт .

Периодичното и постоянно добавяне на нови връзки, сочещи към Вашия уеб сайт е страхотна придобивка за Вашата репутация, което е предпоставка сайта Ви да заема челни позиции в търсачките като полезен, коментиран и добре оценен.

Казвам периодично и постоянно, защото често срещана грешка, която се допуска при извършване на подобна услуга е натрупването в кратък период от време на множество линкове от други сайтове, при което е голяма вероятността търсачките да го квалифицират като опит за манипулация .
За да е ефективна практиката на създаване на обратни връзки към Вашия уеб сайт, това трябва да става постепенно .

Доста често срещано явление (типично по български) е също така да се гледа на количеството като критерий, въпреки че важното в случая е качеството на линковете . Фирми и различни субекти в Интернет предлагат изграждане на хиляди линкове към сайта Ви. Но това полезно ли е за него? Не.
Ще попитате защо и аз ще Ви отговоря така : „The Titanic Update“.
Разбира се това на пръв поглед ще прозвучи странно, но нека хвърлим яснота и подчертаем отново това, че търсачките толерират полезната информация и максимално качествени резултати по търсения на потребителите, като филтрират нежелани резултати със злоупотребяващи сайтове.

Малко история :
Датата е 24 април 2012 г. В този ден официално стартира ъпдейта Google Penguin на Google Search, наречен още „The Titanic Update“ поради близостта на датата със 100-годишнината от потъването на Титаник през 1912 г.
Целта на алгоритъма от ново поколение е да се ограничат манипулациите и да накаже сайтове, които са свръхоптимизирани, които обикновено използват black-hat SEO техники.
Това е разбираемо, защото целта на Google Search е да бъде полезна за хората и показваните резултати при търсене да са актуални.

Ето защо един качествен линк билдинг има за цел изграждането на качествени обратни връзки от сайтове с добра репутация.
Линк билдинг-а не е само получаване на линк от произволни директории, блог коментари и форумни подписи.

Както сами разбирате от написаното, link building техниките са сериозно предизвикателство дори за СЕО специалисти, като визирам такива чиито оферти често може да се срещнат в Интернет и които масово предлагат хиляди линкове. Но имат ли наистина стойност те или по-скоро биха били негативни за сайта Ви?
Отговора е прост : Изграждането на връзки към уеб сайтLink building е процес, в който логично и последователно се осигуряват качествени обратни връзки от сайтове с полезна за хората стойност.
В повечето случаи собствениците на такива сайтове не позволяват или поне не безвъзмездно публикуването на линкове за ревю на услугата Ви, а се изисква платен пост.
Дано да съм бил полезен.

Поръчайте качествен link building при нас